7.05.2007 г., 15:45 ч.

Молитва за обич  

  Поезия
905 0 25
По едноименния стих на Незабравима (Креми)


Молитва за обич жадувана прати,
аз дълго се криех, не гледах натам.
За твоята обич отдавна бях жаден,
но нещо ме спря и останах си сам.
От силните чувства аз също изгарях,
до болка притисках във мрака сърце.
За края се молех, самотен, нещастен,
към тебе обърнал в надежда лице.
Молитва за обич жадувана прати,
страха разтопи във самотна душа.
Сега се завръщам - любящ, всеотдаен
и мойто сърце аз на теб... ще даря.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??