Сън нощес сънувах, мамо,
че рано ставаш тази заран
мен да стягаш със премяна
за свето причастие във храма.
И коленичила с любов голяма,
тъй както учеше ме ти,
пред олтара молех, мамо,
прошка, във очите със сълзи,
с едничката надежда само
Бог да ме благослови.
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени
нежна майчина милувка в съня ти...толкова ме развълнува...
с обич, мила Джуди...прегръщам те...