7 авг. 2008 г., 07:40

Молитвен сън 

  Поэзия » Другая
1028 0 16

Сън  нощес сънувах, мамо,

че рано ставаш тази заран

мен да стягаш със премяна

за свето причастие във храма.

 

И коленичила с любов голяма,

тъй както учеше ме ти,

пред олтара молех, мамо,

прошка, във очите със сълзи,

с едничката надежда само

Бог да ме благослови.

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??