28.08.2017 г., 7:46 ч.

Моля 

  Поезия » За деца
813 0 3

Моля, моля, моля, моля!

Мамо, Татко, Бабо, Детко!

Мооляя! Мооляя, Батко!

Тази торта бързо разрежи,

наай-голямото парче 

за мен и моето мече!

Също моля, чаша беличко млекце.

После, после обещавам, ще обядвам

и ще слушам после,

и ще бъда винаги добър.

Само мноого моля,

наай-голямото парче 

за мен и моето мече!

© Асен Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни" »

11 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??