2.02.2011 г., 9:36 ч.

Моля се 

  Поезия » Любовна
521 0 1

На Ангел

 

Залезът до тебе да ме приспива!

Зората до тебе  да ме събужда!

Само тогава ще бъда щастлива.

Само от това имам нужда.

 

През очите ти  света да откривам,

а сърцето ми чрез тебе  да диша.

От обичта ти   да се опивам

и, вдъхновена от тебе,  да пиша.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво и нежно,кратко и силно
    Поздравления .
Предложения
: ??:??