10.02.2009 г., 23:55 ч.

Моля, спрете! 

  Поезия » Друга
1025 0 2

Отново стоя сам във тишината

и гледам навън тъмнината.

Мисля си за тревата,

която отнема на хората правата.

Онова растение, което уж калява,

а всъщност много хора наранява.

Разберете, тя не ви помага,

а надолу ви събаря!

Мразя, когато виждам червените очи.

Марихуаната зъб ви точи.

Не искам да си отивате на седемнайсет,

та вие сте едва на четиринадесет.

Още сте малки деца,

а мислите, че имате крила.

Никой в небесата не лети,

по-добре на дивана си плети.

Повярвай,това е по-полезно,

отколкото виното трапезно,

заедно със малък силен коз,

който те праща чак във Сенокос.

Моля, спрете с наркотиците

и помислите за чуждите муниции.

Приятелите ви за вас тъжат

и на тиган със олио се те въртят.

© Дамян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изглежда ми сякаш си се мъчил да намериш рима, но иначе подкрепям темата!
  • Кажете не дрогата!Моля ви след като сте прочели това силно произведение...да остане част от него в съзнанието ви...не просто да минете през него и докато още не сте излезли от сайта да сте го забравили...
Предложения
: ??:??