28.02.2007 г., 18:23 ч.

моля те  

  Поезия
760 0 3
Не забравяй очите ми,
може някога да искаш да си спомниш.
Не забравяй думите ми,
може някога да искаш да си спомниш.

Недей да триеш писмата ми,
може някога да искаш да си спомниш.
Недей да късаш снимката ми,
може някога да искаш да си спомниш.

Не смей да ме забравяш,
аз искам да ме помниш!

© Иянира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??