Feb 28, 2007, 6:23 PM

моля те  

  Poetry
758 0 3
Не забравяй очите ми,
може някога да искаш да си спомниш.
Не забравяй думите ми,
може някога да искаш да си спомниш.

Недей да триеш писмата ми,
може някога да искаш да си спомниш.
Недей да късаш снимката ми,
може някога да искаш да си спомниш.

Не смей да ме забравяш,
аз искам да ме помниш!

© Иянира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??