28 feb 2007, 18:23

моля те  

  Poesía
757 0 3
Не забравяй очите ми,
може някога да искаш да си спомниш.
Не забравяй думите ми,
може някога да искаш да си спомниш.

Недей да триеш писмата ми,
може някога да искаш да си спомниш.
Недей да късаш снимката ми,
може някога да искаш да си спомниш.

Не смей да ме забравяш,
аз искам да ме помниш!

© Иянира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??