18.01.2008 г., 20:17 ч.

Моля те, излез от съня ми 

  Поезия » Любовна
1099 0 16

Къде си?

Защо идваш само на сън?

Сигурно съм слаб

или слабо те викам?

Защо съм сам?

Може би сгреших.

Аз ли греша

или съдбата ми?

Коя си?

Може би от някой друг живот

още ми се сърдиш

и не идваш в този...

Моля те, излез от съня ми

и остани в живота ми

завинаги...

 

© Владимир Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??