24.01.2012 г., 21:42 ч.

Моля те, кажи! 

  Поезия » Любовна
648 0 1

                Моля те, кажи!

 

Кажи, кажи!

Кога ще бъдем само двама,

                 далеч от хора и лъжи?

 

Само кажи! Към Теб ще литна,

                     Сърцето си на длан

                                       ще сложа,

в краката ти ще го положа

                        като пред древен

                                   Бог жесток!

И като древните  ацтеки,

                толтеки,

                              маи,

                                      сапотеки

от Теб ще бъда победен...

Щастлив ще съм!

               На Твоята Любов

                           да бъда в плен!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз предпочитам, да съм пленница на любовта,много хубаво стихотворение!Поздрав!
Предложения
: ??:??