5.08.2011 г., 8:50 ч.

Моля те, любов, ела 

  Поезия » Любовна
726 0 9

 

Пеш, на кон или с крила -
моля те, любов, ела!

Тръпна като първа среща,
като слънцето гореща!

Цветна като пролетта,
звездна като есента!

Като вятъра игрива,
като детството щастлива,
като правда справедлива!

Като ураган всесилна,
като летен дъжд обилна!

Влезеш ли веднъж във мен,
дръж ме винаги във плен!

Пий, изпий ме без пощада -
вечно хубава и млада!

Пеш, на кон или с крила -

моля те, любов, ела!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??