5.06.2006 г., 7:33 ч.

Моля те, недей! 

  Поезия
1025 0 14

 

Не ме поглеждай! –

Полудявям

от черните ти огнени очи!

 

Недей да ми говориш! –

Оглупявам

от нежните ти думи, замълчи!

 

Не ме докосвай! –

Прималявам

страстта раздира тялото, гори!


Недей да ме целуваш! –

Оживявам

и пак за теб, любов, ще ме боли!

 

14.01.2006г.

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??