6.04.2008 г., 19:16 ч.

Моля те, прости ми 

  Поезия » Любовна
846 0 0
Моля те, прости ми, че те обичам,
казвам истината на моето сърце,
все още помня как към тебе тичам,
ти за мен си незалязващо Слънце.

Все още помня онази нощ,
в която разкрих ти любовта си,
а ти заби в гърба ми нож
и прокле ме да тъна в самота завинаги.

Моля те, прости ми, че те обичам,
все още помня твоя поглед,
искам просто заедно с теб да дишам
и да се разтапям пред теб като бучка лед.

Все още помня как уби сърцето,
но помня също, че и ти бе ранена
и видях сълзи по лицето,
и рана в душата ти сломена.

Моля те, прости ми, че те обичам,
ти за мен оставаш си жената
и искам двамата с теб да пишем
за нашата любов голяма.

© Миро Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??