11.05.2019 г., 15:00 ч.

Момче и рак 

  Поезия » За деца, Авторска песен
535 1 3

(Момче)

Малко раче, малко раче,

де си тръгнало така?

(Рак)

На разходка, на разходка,

обикалям си света.

 

(Момче)

Виж обаче, виж обаче,

не вървиш добре сега!

(Рак)

Туй походка, туй походка,

моя вечна е била!

 

(Момче)

На обратно, на обратно,

стъпват твоите крачкá!

(Рак)

Не разбираш, не разбираш

ти от рáчешки неща!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??