25.01.2007 г., 15:58 ч.

МОМЧЕТО С ДВЕ ЛИЦА 

  Поезия
678 0 1

                 МОМЧЕТО С ДВЕ ЛИЦА

 


         Минаваш край мен някак безразлично
         oбръщаш се и кимаш със глава,
         понякога дори ме подминаваш
         но мисля със цел e всичко това.

         За пред приятелите си не ме познаваш
         и съм кифлата с която просто се ебаваш,
         ти си момчето със двете лица
         но някой ден шега ще ти изиграе това.

 

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всеки има своя начин на изразяване!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??