15.07.2010 г., 21:21 ч.

Моменти 

  Поезия » Философска
500 0 1

 

В живота има хубави моменти,

в живота има и тъга,

но важното е да успееш

да запазиш самообладание

и красивото от моментите,

и всичките блага...

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??