17.09.2007 г., 0:42 ч.

Момиче и Момче 

  Поезия
708 0 4

Едно само момиче

затихнало във мрака,

едно само момиче

момчето си тя чака.

 

Звездите я огряват,

луната им приглася,

а вечното небе

романтиката внася.

 

Момчето влюбено

застанало пред нея,

със цвете във ръце -

прекрасна орхидея.

 

Така се случва красотата,

подарена ни е от съдбата.

И как момиче и момче,

стоят под звездното небе.

 

Прегръдката – е страстна.

Целувката – омайна.

Безмълвно тиха нощ

ще пази тази тайна.

 

А, той я носи на ръце

и иска нейното сърце.

Усмивката – лице огрява,

сърцето тя му подарява.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??