22.11.2008 г., 10:20 ч.

Момичето, което ме беляза 

  Поезия » Любовна
899 0 12
Дойде като последствие от дъжд,
пречупен от лъчите на тъгата.
Погледах я щастливо - като мъж,
намерил във очите и дъгата.

Лицето и - по-нежно от сълза,
напомняше ми образ на богиня.
В нозете и бе цялата земя
и носеше душата на любима.

Прегърна ме и нищичко не каза.
Остави ми усещане за лято.
Момичето, което ме беляза...
С докосване, което още помня.

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??