31.03.2018 г., 21:53 ч.

Момичето с ангелска душа 

  Поезия » Любовна
933 4 1

Тази сутрин се събудих

и до мене беше ти,

гледаше ме сякаш 

бях кралица в твоите очи.

 

Галеше ме нежно

и усмихваше се ти,

усещах как прокарваш пръсти

през моите коси.

 

Запитах се тогава

сън ли е това,

от който аз ще се събудя

отново сама в тъмните дебри на нощта.

 

Но това не беше сън,

беше реалността,

а ти ме караше да се чувствам

най-красивото момиче на света,

за тебе аз бях

момичето с ангелска душа.

 

 

 

 

 

 

© Христиана Владимирова Всички права запазени

Надявам се да ви хареса, ако не приемам критики и съвети.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??