23.06.2009 г., 23:04 ч.

Момичето с откраднато сърце 

  Поезия » Любовна
856 0 3

Да се влюбя се опитах много пъти
и сълзите криех - срам ме бе от тях.
Не можех аз да те изкарам от ума си.
Любов ли? От нея вече ме е страх.

Всеки обикнал ме - ранявах.
Колекция от счупени сърца...
и всеки път да те забравя - не успявах.
Да страдам още?! До кога??!

Щастлив бъди дори със друга,
усмивка искам аз на твоето лице.
Но помни момичето, което те обича до полуда.
Момичето с откраднато сърце.

© Ши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??