17.02.2018 г., 2:06 ч.

Момичето в черни дънки 

  Поезия » Любовна
368 0 0

В летен ден от слънчеви лъчи озарен
Срещнах момиче в черни дънки
Грим и парфюм сред въздуха омаен
В миг промениха живота ми
Да мечтая за събития зловещи
Свят покварен да преобърна
Пак и пак под лунна светлина и свещи
Да обичам само теб една-единствена

 

Ангелите пред теб да се покланят
С огнени стрели да ме проклинат
Че сделка кървава сключих с дявола 
В часове самотни с поглед към алкохола
Да горя, да страдам, да се боря
В светъл ад и изпепелен рай
Пак и пак под свещи и лунна светлина
Да обичам само теб една-единствена

© Александър Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??