3.01.2006 г., 17:27 ч.

„Море...” 

  Поезия
745 0 0

„МОРЕ...”

 

Море, вълни и пясък,

напомнят ми за мигове били,

открояващи се с ярък блясък,

но вече минаха, уви!

 

Вълни, пясък и море,

те вечни ще останат,

любовта към тях зове,

за да бъда аз от нея „хванат”.

 

Пясък, море и вълни,

милият спомен е още в мен,

о, ти, време, се върни,

за да остана в твоя плен.

© Балрог Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??