22.06.2019 г., 20:09 ч.

Море... 

  Поезия
207 1 0

Ах, море...

Обичам, живея понякога плача,

друг път се смея,

тя е тук – дива и понякога спокойна,

тя е тук – ранима и понякога бойна.

Вятърът страстно вее,

птица с морския бриз пее.

Кой ли там някъде на плажа

с любовта си зове,

кой ли ще каже обичам те?!?

Ах, ти море...

© Едмона Нейчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??