21.01.2008 г., 20:56 ч.

Море? 

  Поезия
554 0 6
Съдбата викат - нещо е различно,
съдбата - може би е нещо лично...
А всеки сам си я кове,
подритнат той
от нечии нозе.
И всеки
пада,
става,
кляка
и може би намазва,
филията на нечия съдба
дояжда...
И май тъй всеки
мисли, че му е до колене,
тъй някога бурното, замислено
море...

© Трихоцефалус Трихиурус Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??