11.06.2022 г., 7:37 ч.

Море ( II ) 

  Поезия » Пейзажна
424 1 2

Усетил свежия бриз,

бързам навън да изляза.

Мятам шапка и лекичка риза,

телефона си даже забравям.

Сядам на мекия пясък.

Седефени миди проблясват.

Нататък пристъпва и гларус

и рязко излита със крясък.

Каква е цялата тази магия?

Морето, вълните... Романтика.

Самотен в тълпата на плажа,

а залезът слага поантата.

© Вале Спатия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??