Jun 11, 2022, 7:37 AM

Море ( II ) 

  Poetry » Landscape
425 1 2

Усетил свежия бриз,

бързам навън да изляза.

Мятам шапка и лекичка риза,

телефона си даже забравям.

Сядам на мекия пясък.

Седефени миди проблясват.

Нататък пристъпва и гларус

и рязко излита със крясък.

Каква е цялата тази магия?

Морето, вълните... Романтика.

Самотен в тълпата на плажа,

а залезът слага поантата.

© Вале Спатия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??