3.02.2023 г., 8:38 ч.

Море от думи 

  Поезия
499 0 0

В море от думи съкровени плувам,

усмихнати вълни ме поздравяват

и шепот нов, щастлив и недочуван

събира тихата си морска лава.

 

А после ще я пръсне върху лѝста,

шуми морето в чувство подир чувство,

отвътре си расте, извира чисто

и нежно, непринудено изкуство.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??