25.05.2013 г., 10:31 ч.  

Море от Любов 

  Поезия » Любовна
453 0 1

Море от Любов



Под огромният свод на небето -
лъч отрони се, с тих нежен зов:
просветли ума, озари и сърцето,
потопи ги в Море от Любов.

В този свят натежал от окови,
мрачни мисли, интриги, беди,
имам нужда от здрави основи
и от твойте любими черти.

И душата ми с теб Възродена,
с дъх на Пролет, в трепетен зов:
пламва, опива, искри споделена
и се влива в Море от Любов.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??