Кради любов,
но знай, в мен нищичко не остана,
само една-едничка вяра имам,
вземи и нея, ако не ти стига.
Кради любов,
безмилостно от мен пак кради,
дори открадни моя зов,
остави душата в себе си да крещи.
Кради любов и пак кради,
ти си свикнала с това.
Открадни всяко невинно щастие,
което в теб ще се превърне в море от тъга.
Милан Милев
23.07.09
© Милан Милев Всички права запазени