14.06.2017 г., 22:52 ч.

Море за двама 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
651 1 4

Море за двама

 

Морето не е сън,
но в съня море ти обещавам.
Не от друго – знам,
че от любовта ми имаш нужда.
И аз безкрайна ти дарявам.
В замяна да гледаме морето двама,
без граници и рамки да поставяш.

 

Аз знам – морета много.
И всяко със своите вълни ти обещава,
приливи на ласки топли,
с горещи пясъци, да бъдеш негова орлица.
Да поемеш властта над него,
вълните сянката ти да последват.

 

Сънят – безбрежно е море.
Ала Морето ни мираж, ни сън ще бъде.
Мога да ти обещая най-красивото за теб.
Но тук ще те излъжа много...
Защото, най-красивото море...
седящо е едно пред мен!

 

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Значи още по-добре!
  • Благодаря ти, Ангел! Псевдонимът ми е получен от разместване буквите на собственото ми име.
  • Благодаря ти, Анабел. И междудругото много хубав псевдоним
  • Красиво е!... Поздрави, Ангел!
Предложения
: ??:??