20.11.2004 г., 19:51 ч.

Морето 

  Поезия
1220 0 1
Морето-винаги ще ме разбира
Сълзи във  мен текат и спират

Морето-то неможе да говори
Но по човечно е от много хора

Морето-с мълчание изслушва
Всяка твоя тъжна случка

Морето-Тъй красиво и недостижимо
то за мен е близко и любимо

Морето-то душата ми изпълва
пази ме,подкрепя ме безмълвно

Морето-с коси посивели,бледи
Морето-миг безкраен миг последен

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??