11.04.2021 г., 16:09 ч.

Морето ... 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
183 0 0

Морето е моята жажда,

Безкраят му - моят предел.

Душата ми там се възражда

и литва с криле на Орел

към Слънце, което обсажда

с космическа воля и цел.

 

Но често Духът отмалява -

тогава сред пясъка спреш.

Едничка мечта ти остава

на морския бряг да умреш,

в Зората, когато изгрява

с един всепостигащ копнеж.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??