31.08.2022 г., 9:15 ч.

Морето 

  Поезия » Друга
205 0 0

Море хубаво,прекрасно,

макар и понякога опасно,

без думи ме разбираш само ти,

само ти чуваш сърцето 

в гърдите ми как силно тупти.

 

Красотата и вълните ти мъката отмиват,

за миг лошите спомени изтриват.

Иска ми се да можех завинаги в теб да се изгубя,

като в красив сън, без повече да се събудя.

 

Дойде време вече у нас да се върна,

но преди това за последно искам към теб да се обърна,

и да ти кажа,че където и да отида,

ще нося твоята необятна красота винаги с мен,

на гласа на чайките и на музиката на вълните ти,

ще бъда винаги в плен. 

 

 

© Венета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??