1.01.2009 г., 19:16 ч.

Морска страст 

  Поезия » Любовна
522 0 0
Море, море, ти моя страст.
Море, море ,обичам те аз.
Плажовете, пълни с любов.
Нощите купон и нежен зов.
Весело, безгрижно е, нали,
в пясъка горещ да се заровиш,
да забравиш делничните дни,
да поплуваш в морето черно.
Море, море, на твоя плаж
приятели верни срищнах аз.
Слънце и много смях,
не искам да се разделям с тях.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??