1.07.2007 г., 9:06 ч.

Морска... тъга 

  Поезия
517 0 5


"На Съпругата ми"

Шум приглушен на морска тъга...
бреговете залива в лилава печал.
Вълни се разбиват в стръмния бряг,
златисти... облечени в пламъка...

на вечното лято.

Към морето днес ще отпътувам...
към зова на вечно сините вълни.
Всеки път преминава през Дъгата...
щом Сърцето води през зелените...

 простори

С теб ще отпътувам скоро към брега
и изгрева ще преоткрием... Ти и Аз...
отвъд всички несгоди и сълзи...
а когато морето в лилаво засияе, знай...

че това са нашите МЕЧТИ!!!

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??