22.11.2007 г., 10:58 ч.

Морски импресии 1 

  Поезия » Философска
1020 0 20
         ***
Морска необятност.
Тайнствена вселена.
Мистика - реалност.
Пеещи сирени...

         ***
Гонят се игриво
бяла чайка с морски бриз.
С вълнолом се слива
влюбена небесна вис...

         ***
Вълната стига своя бряг,
но не се задържа.
Отива си с обратен бяг.
А брегът е тъжен...

         ***
Тихо е на кея...
Свети фар - звезда.
Като чудна фея
къпе се нощта...



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??