26.07.2007 г., 21:35 ч.

МОРСКИ МЕЧТИ 

  Поезия
514 0 0
                      МОРСКИ    МЕЧТИ

                  МОРЕТА  ПРЕПЛУВАХ
                  И   СРЕЩАХ   ТЪМА.
                  И  ОГЪН  ПРИПЛАМВА,
                  И  БОЛКА С ТЪГА...

                  А ПТИЦИТЕ   ПАК  ВОЛНО
                   КРЪЖАТ  НАД  НАС.
                   МЕЧТИТЕ  ОТЛИТАТ,
                   ПРИ  ТЕБЕ   ЗАВЧАС!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??