21.06.2010 г., 13:08 ч.

Морски шепот 

  Поезия » Пейзажна
652 0 0

Морски шепот аз дочух,

вятърът погали моите коси,

слънцето докосна моето лице!

Ах, море!

Вълшебни думи 

искам да ти кажа!

Ти си от мене желано,

сънувано,

мечтано,

видяно...

Колко искам

да те прегръщам,

колко искам

да те гледам,

в пясъчните камъчета да тичам,

вълшебни кули да строя,

по брега крясъка на чайките

да слушам,

да посрещам и изпращам

корабите на брега,

с вълните да си играя,

рапани да уловя!

Ах!

Какво вълшебство!

Каква красота!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??