26.02.2014 г., 18:51 ч.

Морски залез 

  Поезия
681 0 1

Вълшебен залез – експлозия от музика и цветове.

Искрите стигат до възбог, взривяват цялото море.

Могъщо кипва то, в екстаз изпада, неистово зове…

Вълните сливат се с небето, достигат нови светове.

 

А там танцуват птици, Вселената побрали във сърце.

 

Магичен залез, като горд мъж, попрехвърлил годините,

но внушил си, че отново е дръзкото, силно момче…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??