25.07.2008 г., 21:58 ч.

Морският Бриз 

  Поезия » Любовна
473 0 1
Притихва нежно морският бриз.
Една неволна усмивка остава.
Сред силния любовен каприз
морето тайно утеха ти дава...

Морето от мен се отдалечава.
Усмивката вече е само спомен горещ.
Морският бриз все по-далече остава.
Но споменът по-скъп е от вещ...

Топлият полъх над мене угасва.
Защо вятърът усмивката ми отне?
Тъгата обсебваща в болка прераства
и все по-самотно е мойто сърце...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??