22.07.2007 г., 11:10 ч.

Мото ЛЮБОВ 

  Поезия
743 0 4
Че е хладно с мен -
не е истина!
Само си търсиш причина за тръгване.
Пак пеша. Без вода и без вятър,
бутащ всичките свои зачатъци.

А пък после, горещо било...

Насърчен от невярна искрица,
ще продаваш
отдавна заглъхнали топове
и крилете на прелетни птици.

Не е истина!!!
Всичко, с което ме чупеше!..

Настървено следеше за вдишване
и изпръска със кръв безпричинности,
наредени под мото ЛЮБОВ!

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??