8.06.2011 г., 12:04 ч.

Моторно време 

  Поезия
393 0 1

Дойде ни нанагорно

битието ни моторно...

Гълта много нафта

влакът "Пуфта-пафта"...

Колата се катурна,

бюджетът ни се сурна...

Вървиме нанадолу -

мизерия до голо...

Работят по въпроса,

ала раята си е боса -

не жъне и не чука,

а рови по боклука...

Простотия ни залива

като лютата коприва...

Излязоха негодни

героите народни

и дейците ръководни!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??