1.08.2016 г., 18:50 ч.

Moя любима 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
361 0 0


Вечерни вълни душата обливат
и ето настъпва пак тишина.
Капки дъждовни лицето заливат,
ела, моя любима, една самота.

Ела - обгърни ме; ела ме вземи!
Ела, моя любима, с мене бъди.
Прости, че ти бягам, прости, че греша,
Прости, че не искам да бъда сама.

© Rali Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??