20.06.2021 г., 9:39 ч.

Моя Любов 

  Поезия » Любовна
390 0 1

                 Моя Любов

 

 

Не остаряваш  моя любов, моя мечта,

в гърдите ми тупти едно младо сърце.

Душата ми тръпне когато срещне жена,

първа среща сякаш между момиче и момче.

 

Не остаряваш моя Любов, моя любима,

младостта си отива, ти оставаш с мен.

Една любов искрена от сърце, несравнима,

душата ми я жадува и търси всеки ден.

 

Не остарявам моя любов, моя любима,

времето с бяла четка рисува моята коса.

Ти си до мен винаги, душата ти е красива,

оставаш с мен понякога в радост и в тъга.

 

Не остарявам моя любов, моя любима,

като катедрала, с годините градиш красота.

Тялото се променя, но душата остава като на дете,

когато обичам моя любов, обичам от сърце!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??