4.03.2020 г., 8:04 ч.

Моя любов 

  Поезия » Любовна
566 1 0

Моя, любов! Моя прекрасна и тайна, любов! Моя безумна и трудна, любов!
Моя, любов! Моя изгаряща и луда, любов! Моя тръпнеща и тъжна, любов!
Моя, любов! Моя усмихваща и нежна, любов! Моя луда, красива, любов!
Моя, любов! Моя усмивка, сълза и желание! Единствена моя, любов!
Моя, любов!  Мое настояще и желано бъдеще! Само ти си в него, любов!
Моя, любов! Мое мечтано и искано сбъднато чувство! Ти си това, любов!
Моя, любов! Изстрадана в нощи самотни и безмислени дни! Моя , любов!
Моя, любов! Толкова желана и чакана , почти невъзможна! Душата изгаря!
Моя, любов! Толкова близо и толкоз далече си ти! Сърцето е пълно и свито!
Моя, любов! В мисли препълнени и празници пусти! Къде си, любов?
Моя, любов! В делници заети и уикенди тъжни! Ще останеш ли с мен?
Моя, любов! По улици пълни и нощи студени те търся! Стопли ме!
Моя, любов! В изгряващо утро и залязващо слънце... ! Ще дойдеш ли?
Моя, любов! Докато мен ме има и смъртта не ме вземе.... Обичам те!!!
 

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??