20.11.2007 г., 9:56 ч.

Моя любов.... 

  Поезия » Любовна
822 0 2
         Моя любов

Моя любов, не умирай!
Губя те малко по малко,
и те събирам парче по парче.
Моя любов...
Бавно издъхваш в сърцето ми
и умората се закотвя в душата ми,
да намери пристанище тихо.

Моя любов... незавършена,
всеки път в мрака умираш.
Но аз продължавам -
с изкуствено дишане
от трепкащи мигове
да ти вдъхвам живот.

Моя любов...
Моя арена от пропуснати мигове!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??