17.09.2015 г., 22:42 ч.

Моя малка 

  Поезия » Любовна
641 0 10

МОЯ   МАЛКА

 

Моя малка любов,

свита във ъгъла прашен,

с тъжни, красиви очи,

с напукани устни от жажда…

 

Моя малка любов…

Закърпено мое момиче….

Мое малко усещане…

Болящи сълзи от обичане!

 

Ех, моя малка любов,

не мога да бъда със тебе…

Опитах… Ти знаеш…

Загубих ти толкова време…

 

Тръгни си от мен.

Тръгни си завинаги… Моля!

И никога моя любов,

не идвай при мене отново.

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??