8.08.2009 г., 21:50 ч.

Моя музо 

  Поезия
545 0 2

Къде си, моя мyзо, днес,
от тебе колко се нyждая.
Погали дyшата ми с перо,
облято в слънчевата вяра!

Къде си, моя мyзо, днес,
щом облаците ме обливат,
дъждът ще става по-стyден,
а моят поглед все yнива.

Къде си, моя мyзо, днес,
ще повехнат и цветята,
а тебе те няма, даже днес,
когато близко е зората!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??