21.04.2018 г., 9:49 ч.

Моят петък 13 

  Поезия » Хумористична
362 0 0

Петък е. Април. Тринайсти още само...
Защо обаче ми пресича пътя
наежен, мяукащ котарака чер?

 

Във  фрикасето, порцията ми голяма
пиперницата с развитата капачка
заля го изобилно със пипер!

 

От саксиите с цветя на мама
онази със висящата молоха
защо изсипа се на моята кола?

 

 Но нека туй, което поетапно, бавно - 
нахлузен тъй жестоко върху мен
(на липса на късмет живота)

 

убиващо ме бавно - ден след ден...
да има шанс поне веднъж
в този ден да ми спаси живота!

© Ангел Милев Всички права запазени

По импулсен сюжет от Големия Филантроп, ценител на Изкуството, стимулатор на таланта, Човека с Голямо Сърце Калин Ганчев.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??